SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA

Splošni pogoji trgovine www.timi-odkriva.si (v nadaljevanju: TIMI-ODKRIVA.SI) so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov in obravnavajo delovanje spletne trgovine TIMI-ODKRIVA.SI, pravice uporabnika trgovine ter poslovni odnos med ponudnikom in kupcem.
S spletno trgovino TIMI-ODKRIVA.SI upravlja LOKAR ZASTOPSTVA d.o.o., Brnčičeva 13, 1231 Ljubljana-Črnuče.

POSTOPEK NAKUPA

Po oddaji naročila, kupec prejme obvestilo po elektronski pošti, da je naročilo sprejeto, poslan pa mu je tudi povzetek naročila. Prodajalec v roku 3-5 dni blago zapakira. Ob sobotah, nedeljah in praznikih ne vršimo odpreme blaga.

NAČINI PLAČILA

Plačilo po predračunu
Naročeno blago lahko plačate z nakazilom na transakcijski račun podjetja Plačilo izvedete na osnovi prejetega predračuna potem, ko oddate naročilo. Dobavni rok prične teči z dnevom zaznave prejema sredstev na naš račun.

Plačilo po povzetju
Naročeno blago lahko plačate po povzetju. Nastali strošek plačila je obračunan s strani Pošte Slovenije in je ocenjen med 1,00 in 3,00 EUR, odvisno od višine vrednosti paketa.

DOSTAVA BLAGA

Paket bo po prejetem naročilu in dogovorjenem plačilu odpremljen s Pošto Slovenije.

Možen je tudi osebni prevzem (po predhodnem dogovoru) na Brnčičevi 13 v Ljubljani, vendar mora biti naročilo plačano po predračunu na transakcijskem računu. Plačilo ob prevzemu ni možno.

REKLAMACIJE

V primeru, da je prišlo do poškodbe pošiljke med samo dostavo, je potrebno takoj prijaviti reklamacijo preko e-pošte.

IZJAVA O OMEJITVI ODGOVORNOSTI

Spletna trgovina TIMI-ODKRIVA.SI se po svojih najboljših možnostih trudi zagotoviti ažurnost in pravilnost podatkov, ki so objavljeni na spletni strani. Za tipkarske napake ne odgovarjamo.

IZJAVA O VARSTVU OSEBNIH PODATKOV

Izvirna založba, zavod za založniško dejavnost se zavezuje, da bo varovala zaupnost podatkov uporabnikov spletnega centra. Zbrane podatke bomo uporabili izključno za izboljšanje uporabe spletne trgovine. Podatkov o obiskih in kontaktnih informacij ne bomo uporabljali v druge namene ter jih brez izrecnega dovoljenja uporabnika spletnega mesta ne bomo razkrili tretjim strankam. Upoštevali in izvajali bomo vsa zakonska določila, ki se nanašajo na varovanje osebnih podatkov, da posredovane osebne podatke zaščitimo pred kakršnimi koli kršitvami in zlorabami.

Izvirna založba, zavod za založniško dejavnost zbira o obiskovalcih spletnih strani naslednje vrste informacij:

  • podatke, ki jih vpišejo uporabniki v postopku naročila
  • podatki, ki se registrirajo pri pregledovanju vsebin naših spletnih strani; za namene boljšega delovanja in posledičnih prilagoditev naših vsebin na spletu, spremljamo obiske na naših spletnih straneh in zbiramo ustrezne podatke, ki so potencialno, čeprav ne nujno, lahko tudi vaši osebni podatki.

AVTORSKE PRAVICE

Vsebine, objavljene na spletnih straneh so last Izvirna založbe, zavod za založniško dejavnost in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati.

Dobavitelj ali uporabnik z objavo svojih vsebin dovoljuje Izvirni založbi ter vsem ostalim ogled teh vsebin brez omejitev v okviru javnih kategorij in ostalih funkcij spletnega centra ter e-posredovanje, posredovanje preko vmesnikov, uvrščanje na druge strani, komentiranje, ocenjevanje, reproduciranje teh materialov za nekomercialno oziroma osebno rabo.

Za vse informacije smo dosegljivi vsak delavnik od 8.00h – 16.00h na telefonski številki 041 622 596.

Želimo vam prijeten in ugoden nakup!

Copyright © LOKAR ZASTOPSTVA d.o.o. Vse pravice pridržane.